Zet je juf of meester in de boompjes!


Het einde van het schooljaar komt er aan, een ideaal moment om de juf of meester in de bloemetjes te zetten. Of in de boompjes natuurlijk!

Wat dacht je ervan om dit jaar een origineel én duurzaam cadeau te geven? Via BOOST kan je namelijk bomen cadeau doen! Per 12 euro sponsor je bijvoorbeeld een statige eik, een lieve linde of een kerel van een beuk. Of leg samen met de hele klas en zorg voor een heus bos!

>Ja, ik doe een gift voor BOOST en schenk zo een boom.

Je kan hier een mooie kaart downloaden om af te geven, de echte boompjes worden komende winter meteen ter plaatse geplant in een gloednieuw, klimaatrobuust bos in Oost-Vlaanderen. Daar zorgen ze komende jaren voor gezondere lucht en een groenere toekomst voor onze kinderen.

Is de meester een boom van een vent, of heeft de juf een hart van hout? Doe dan een gift aan BOOST en bedank hem of haar met een cadeau waar we met z’n allen nog jaren van kunnen genieten.

Vanaf half juni kom je hier meer te weten over de exacte locaties van de volgende BOOST-bossen. In 2023 planten we o.a bossen aan in Aalst, De Pinte, Gent, Maarkedal en Merelbeke. Doe je mee?

Doe je gift meteen online via bovenstaande link of doe een overschrijving op volgend rekeningnummer: BE10 0000 0000 0404 (Koning Boudewijnstichting). Vergeet zeker de gestructureerde mededeling niet: +++ 623/3709/10026 +++.

(Alle giften worden verzameld in het Fonds ‘vrienden van de Bosgroepen’, beheerd door de Koning Boudewijnstichting en gaan integraal naar bosuitbreiding in Oost-Vlaanderen.)

Bedankt voor je gift!

Ps. Vanaf 40 euro is je gift fiscaal aftrekbaar. Daarmee kunnen we al 3 bomen planten, goed voor 16 m² nieuw bos!

In de kijkerLees meer recente berichten


Zet je juf of meester in de boompjes!

Zet je juf of meester in de boompjes!

Het einde van het schooljaar komt er aan, een ideaal moment om de juf of meester in de bloemetjes te...

Vogelspotter Begijn Le Bleu: ‘Ik waan mij James Bond in het bos’

Vogelspotter Begijn Le Bleu: ‘Ik waan mij James Bond in het bos’

Begijn Le Bleu verwierf bekendheid met comedy en televisieprogramma’s, maar tegenwoordig treedt zijn liefde voor vogels en de natuur op...

3 vragen over bos aanplanten

3 vragen over bos aanplanten

Hoe begin je er aan? Heb je een geschikt stuk grond, dan komen we langs om de bebossing op de...