Zet je juf of meester in de boompjes!


Het einde van het schooljaar komt er aan, een ideaal moment om de juf of meester in de bloemetjes te zetten. Of in de boompjes natuurlijk!

Wat dacht je ervan om dit jaar een origineel én duurzaam cadeau te geven? Via BOOST kan je namelijk bomen cadeau doen! Met een gift naar keuze sponsor je bijvoorbeeld een statige eik, een lieve linde of een kerel van een beuk. Of leg samen met de hele klas en zorg voor een heus bos! Per 2,5 euro leggen wij 1 m² bos aan, met 12 euro sponsor je 1 boom.

>Ja, ik doe een gift voor BOOST en schenk zo een boom.

Je kan hier een mooie kaart downloaden om af te geven, of een natuurlijk knutselwerkje maken om af te geven (hier vind je alvast enkele ideetjes), de echte boompjes worden komende winter meteen ter plaatse geplant in een gloednieuw, klimaatrobuust bos in Oost-Vlaanderen. Daar zorgen ze komende jaren voor gezondere lucht en een groenere toekomst voor onze kinderen.

Heeft de meester een hart van hout, of laat de juf jou groeien als nooit tevoren? Doe dan een gift aan BOOST en bedank hem of haar met een cadeau waar we met z’n allen nog jaren van kunnen genieten. Bedankt!

Vanaf half juni kom je hier meer te weten over de exacte locaties van de volgende BOOST-bossen. In 2023 planten we o.a bossen aan in Aalst, De Pinte, Gent, Maarkedal en Merelbeke. Doe je mee?

Doe je gift meteen online via bovenstaande link of doe een overschrijving op volgend rekeningnummer: BE10 0000 0000 0404 (Koning Boudewijnstichting). Vergeet zeker de gestructureerde mededeling niet: +++ 623/3709/10026 +++.

(Alle giften worden verzameld in het Fonds ‘vrienden van de Bosgroepen’, beheerd door de Koning Boudewijnstichting en gaan integraal naar bosuitbreiding in Oost-Vlaanderen.)

Bedankt voor je gift!

Ps. Vanaf 40 euro is je gift fiscaal aftrekbaar. Daarmee kunnen we al 3 bomen planten, goed voor 16 m² nieuw bos!

In de kijkerLees meer recente berichten


Plantactie 20 januari geannuleerd

Plantactie 20 januari geannuleerd

Helaas hebben we moeten beslissen om onze plantactie van 20 januari te annuleren. We keken erg uit naar de plantactie,...

9 nieuwe BOOST-bossen in 2023

9 nieuwe BOOST-bossen in 2023

Komende winter worden maar liefst 9 nieuwe BOOST-bossen aangeplant, goed voor 10 hectare pure bosuitbreiding. Er komen nieuwe bossen in...

2 BOOST-bossen in Aalter

2 BOOST-bossen in Aalter

BOOST plant komende winter maar liefst 2 bossen in Aalter, en zorgt zo samen met de plaatselijke eigenaars voor de...